Mistenkt seriemorder fengslet i Panama

William Holbert, også kjent som «Wild Bill» ble i slutten av juli ledsaget av panamanske spesialstyrker og Interpol-agenter ved Albrook internasjonale flyplass i Panama by. Foto: REUTERS / Alberto Lowe / SCANPIX
William Holbert, også kjent som «Wild Bill» ble i slutten av juli ledsaget av panamanske spesialstyrker og Interpol-agenter ved Albrook internasjonale flyplass i Panama by. Foto: REUTERS / Alberto Lowe / SCANPIX

William Datham Holbert, såkalte «Wild Bill», en mistenkt amerikansk seriemorder som angivelig skal ha drept fem mennesker i Panama, ble onsdag fengslet sammen med sin kone.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret skal ha blitt venner med rike amerikanske statsborgere og tilbudt å kjøpe eiendommene deres før de drepte dem. Deretter skal de ha begravd likene i hagen til hostellet de drev på øygruppa Bocas del Toro.

Den 31 år gamle William Datham Holbert sitter i fengselet La Joya i den panamanske hovedstaden, opplyste kilder hos politiet onsdag. Politiet sendte hans 27 år gamle kone, Lara Michelle Reese, til et kvinnelig rehabiliteringssenter.

Levningene etter fem ofre er funnet på eiendommen til Holbert og Reese, men panamanske myndigheter mistenker at det kan være snakk om flere ofre, muligens i andre land.

«Wild Bill» har innrømmet at han har drept amerikanerne, men nekter for å ha tatt livet av to panamanske arbeidere.

Paret flyktet til Costa Rica og stjal en båt for så å reise til Nicaragua, hvor soldater pågrep dem 26. juli. Tre dager senere ble de begge sendt til Panama hvor de står overfor drapstiltaler. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden