Brødre på 10 og 12 begikk selvmord sammen

SAVNET: Naboer og venner hengte opp blomster og bilder på gjerdet utenfor området der de to guttene ble funnet i slutten av juli. Foto: Scanpix.
SAVNET: Naboer og venner hengte opp blomster og bilder på gjerdet utenfor området der de to guttene ble funnet i slutten av juli. Foto: Scanpix.

Et brødrepar i San Bernardino tok sine liv etter å ha blitt ilagt straff hjemme.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da brødrene Bryan (12) og Christian Gonzales (10) ble funnet i nærheten av hjemmet 27. juli mistenkte politiet umiddelbart at det var snakk om en selvmordspakt. Men detaljene i hva som ledet til den grusomme hendelsen blir nok aldri kjent.

Etter funnene av de to døde guttene ble straks patologene i San Bernardion koblet inn. Nå er deres arbeid ferdig, og de avdekket at begge guttene hadde kruttslam på hendene, noe som er forenlig med at de har skutt seg selv.

Funnet av pistolen som var brukt, og måten kroppene lå på bekrefter mistanken om det var et dobbelt selvmord som fant sted.

Likevel klarer ikke etterforskerne å forklare hva det var som fikk de to unge guttene til å ta sine egne liv. Etterforskningen har vist at foreldrene tok godt var på barna sine, og det er ingenting som tyder på misbruk av noe slag.

Det eneste som kom opp på politiets radar var at guttene hadde blitt ilagt milde straffer for å ikke gjøre husarbeidet de hadde ansvar for. De ble nektet å bruke familiens datamaskin, og fikk ikke spille tv-spill.

- Det er på ingen måte straff som rettferdiggjør selvmord, men det er den eneste negative opplevelsen vi kan knytte til barna, sier drapsetterforsker Frank Bell til LA Times.

Myndighetene ble varslet etter at et familiemedlem hadde funnet guttene i en ravine cirka 20 meter unna familiens hus.

Pistolen som ble brukt tilhørte guttenes far, og politiet undersøker nå om han oppbevarte våpenet forsvarlig. Sheriffen i San Bernardino vil nå vurdere om det skal tas ut tiltale.

- Jeg vet ikke om noen straff som kan ilegges ham, som er verre enn den han allerede har fått, sier etterforsker Bell.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden