Parkeringskrangel endte med knivslagsmål

En person ble anholdt etter et slagsmål på parkeringsplassen utenfor Hindu Kultur Senter på Ammerud i Oslo. Her blir den anholdte tatt hånd om av ambulansepersonell. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
En person ble anholdt etter et slagsmål på parkeringsplassen utenfor Hindu Kultur Senter på Ammerud i Oslo. Her blir den anholdte tatt hånd om av ambulansepersonell. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Politiet har siktet tre menn for legemsbeskadigelse etter et knivslagsmål på en hindufestival i Oslo søndag. Seks menn ble skadd, men ingen av dem alvorlig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn ble pågrepet, og siktet for legemsbeskadigelse. De ble sendt til legevakten og ble behandlet for diverse skader etter hendelsen på Ammerud i Oslo.

Søndag gjennomførte politiet avhør med en av de fornærmede.

– Slik vi har forstått situasjonen, gjorde ordensvaktene ved det tamilske festivalarrangementet en bilfører oppmerksom på at han hadde parkert feil. Da dette ble påpekt, skal det ha blitt besvart med vold, sier etterforsker Thomas Pedersen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Kniv og balltre

Hinduarrangementet har pågått over flere dager og fortsetter et par dager til. Ti personer var involvert i krangelen, hvor det ble påført skader både med kniv og balltre.

Politiet betegnet søndag formiddag situasjonen som kaotisk.

– Flere personer kom til, og de tok hvert sitt parti. De tre siktede er i alderen 20-40 år, sier Pedersen.

Selv om de tre mennene i bilen også fikk skader, mener politiet det var de som startet voldsbruken mot de tre ordensvaktene. Alle de involverte hadde opprinnelse fra Sri Lanka

Ikke alvorlige skader

Ingen av de involverte fikk alvorlige skader. Én av vaktene ble sendt til Oslo universitetssykehus, Ullevål med skader i hodet, muligens knivstikk. Én ble sendt til legevakta. Den tredje ble behandlet på stedet.

Ifølge politiet har de både vitneobservasjoner og en videofilm av slåsskampen.

– Vi har gode opplysninger, forteller operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB. (©NTB)

Personvernpolicy