Fikk måke i hodet, besvimte i karusell

Turen med karusellen SpinSpider på Tusenfryd utenfor Oslo lørdag gikk ikke helt som planlagt for Daniel Aspdahl (21). Han ble truffet av en måke i hodet og besvimte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Karusellen kaster gjestene 44 meter opp i luften og når en fart på opptil 115 kilometer i timen. 21-åringen var på vei ned i høy fart da en måke traff ham over det venstre øyet, skriver VG Nett.

– Det siste jeg husker var at jeg hadde veldig vondt i hodet. Så husker jeg ikke noe før jeg falt i bakken etter at turen var over, sier Daniel Aspdahl til VG Nett.

Aspdahl ble liggende på bakken etter møtet med måken. Vaktpersonell fra Tusenfryd ble tilkalt, men etter å ha snakket med 21-åringen, konkluderte de med at han ikke var alvorlig skadet og kunne gå videre.

Aspdahl ble imidlertid dårligere utover kvelden, og han ble til slutt kjørt til legevakten av familiemedlemmer. Da kastet han opp og var svimmel, og han fikk påvist en hjernerystelse.

Det var tydelig ingen liten fugl som traff Aspdahl mens han satt i karusellen. Ifølge 21-åringen måtte den ansatte som bar måken vekk bruke to hender på grunn av fuglens størrelse.

Måken ble etter hvert avlivet, mens 21-åringen er på bedringens vei.

– Jeg har litt skallebank. Det kommer til å ta lang tid før jeg tar store karuseller igjen, sier Aspdahl. (©NTB)

Personvernpolicy