Seks skadd i slåsskamp på hindufestival i Oslo

Politi og ambulanse måtte rykke ut til et slagsmål på en hindufestival på Ammerud i Oslo. Seks er skadd. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix.
Politi og ambulanse måtte rykke ut til et slagsmål på en hindufestival på Ammerud i Oslo. Seks er skadd. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix.

Seks personer er skadd i et slagsmål med kniv og balltre på en hindufestival i Oslo søndag ettermiddag. Tre menn er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiet i Oslo var det kaotiske tilstander på festivalen, som finner sted på Ammerud i Oslo.

– Noen er blitt uenige, og det ble meldt om slåssing med balltre. Ti personer var involvert. Senere fikk vi melding om at det også var brukt kniv, forteller operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge NRK skal slagsmålet ha oppstått da tre personer som ønsket å parkere kom i munnhoggeri med vaktene på parkeringsplassen. To vakter skal være blant de skadde.

Politiet kan overfor NTB bekrefte at vakter på festivalen er involvert, men at det ikke er avklart om de er blant de skadde eller blant de fornærmede.

Tre menn med opprinnelse fra Sri Lanka er pågrepet, og siktet for legemsbeskadigelse. De er på legevakten og blir behandlet for diverse skader. De blir etter at de er behandlet, tatt med i arresten, ifølge politiet.

I tillegg til de siktede er tre personer skadd. Én av dem er sendt til Oslo universitetssykehus, Ullevål med skader i hodet, muligens knivstikk. Én er sendt til legevakta. Den tredje ble behandlet på stedet.

Det foregår en stor hindufestival på Ammerud og ifølge politiet har de både vitneobservasjoner og en videofilm av slåsskampen.

– Vi har gode opplysninger, sier Belle.

Alle de involverte har opprinnelse fra Sri Lanka. Politiet fikk melding om slåssingen klokken 11.30. (©NTB)

Personvernpolicy