Dumdum og BigBang spiller for dass

Dumdum Boys har dype røtter i Gamlebyen.
Dumdum Boys har dype røtter i Gamlebyen.

– Nå vil vi ha toalett, fastslår Gamlebyen Sport og Fritid i Oslo – og får Dumdum Boys og BigBang til å stille opp på støttekonserter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18. august spiller BigBang i fritids- og skateparken på Oslos østkant, mens turen kommer til Dumdum Boys 28. august, under mottoet «Porselen og papir. Ferdig med dass».

– Big Bang med Herr Greni i spissen har et personlig forhold til skaterne i Oslo, og ønsker å bidra til at GSF Skatebowl blir et enda bedre sted for barn og unge. Dumdum Boys har dype røtter i Gamlebyen, og har sett hvilken effekt en god skateboardpark har på barne- og ungdomsmiljøet, fastslår Gamlebyen Sport og Fritid i en pressemelding.

Scenen under Dyvekes Bro har huset mange solide navn, og Dumdum Boys hadde sin egen releasekonsert for «Tidsmaskin» der i november i fjor.

– Det er ikke bare fordi vi har en feit scene vi arrangerer konsertene, men mest av alt fordi vi trenger å ferdigstille Norges mest urbane fritidsanlegg for barn og voksne, påpeker dugnadsgjengen bak Gamlebyen Sport og Fritid, som allerede har ferdigstilt Norges største og Oslos første betongbowl på dugnad.

Og nå skal altså toalettet på plass. (©NTB)

Les mer om kultur i ABC Nyheter.

Personvernpolicy