Far tiltalt: Nektet mor å amme

En mann fra Sarpsborg er tiltalt for vold mot sin tidligere samboer og deres felles barn. Gjentatte ganger skal han ha nektet moren å amme den nyfødte babyen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge tiltalen fra Statsadvokaten i Oslo skal mannen, som er i 30-årene, ha mishandlet både spedbarnet og samboeren gjentatte ganger over en periode på to måneder, ifølge Sarpsborg Arbeiderblads nettutgave.

Fra barnet var bare noen dager gammelt skal faren ha nektet moren å amme det. Den tiltalte skal også ved en anledning ha stukket en gjenstand inn i babyens munn slik at den begynte å blø. Flere ganger skal han ha holdt barnet så hardt at det fikk blåmerker. Ifølge tiltalen skal han også ha vært voldelig mot barnets mor.

Mannen i 30-årene ble i desember i fjor dømt for tre grove voldtekter og mishandling av en tidligere kjæreste. Han soner for tiden en dom på tre år og ti måneders fengsel. (©NTB)

Personvernpolicy