CNN: Wyclef Jean vil bli president i Haiti

CNN: Wyclef Jean vil bli president i Haiti
CNN: Wyclef Jean vil bli president i Haiti

Hiphop-stjernen og aktivisten Wyclef Jean kommer torsdag til å kunngjøre at han stiller som kandidat i presidentvalget i Haiti, ifølge CNN.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge en nærstående kilde av den haitisk-amerikanske artisten kommer Jean til å benytte anledningen til å kunngjøre sitt kandidatur når han torsdag skal intervjues i CNNs TV-program «Larry King Live».

I forrige uke bekreftet Jean at han tenker på å sette musikkarrieren på vent og gå inn i politikken. Jean, som er født i Haiti, men oppvokst i New York, engasjerte seg sterkt i hjelpearbeidet for hjemlandet etter jordskjelvet i januar. Omkring 300.000 mennesker omkom i katastrofen.

Den nåværende presidenten i Haiti, René Préval, som ikke kan stille til gjenvalg, er blitt sterkt kritisert for sin trege respons til katastrofen. Jean ble for alvor berømt som medlem av hiphop- og reggaegruppen The Fugees på midten av 1990-tallet, men opptrer i dag som soloartist. (©NTB)

Personvernpolicy