Amok med gravemaskin

(AFP Photo)
(AFP Photo)

En full gravemaskinsjåfør tok livet av minst 11 mennesker og skadet ytterligere 30 da han gikk berserk med kjøretøyet sitt nord i Kina etter å ha kranglet med en kunde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 38 år gamle mannen, som jobber ved et kulldepot i Nanzuo i Hebei-provinsen, kjørte gravemaskinen sin inn i et kontor og drepte en kunde etter en krangel med en annen kunde søndag, melder det offisielle nyhetsbyrået Xinhua.


Lokale myndigheter offentliggjorde ingen detaljer om hvordan mannen døde, men sier gjerningsmannen hadde drukket før hendelsen, ifølge rapporten.

Han kjørte siden videre med gravemaskinen. Ytterligere sju mennesker mistet livet på stedet, 50 biler, lastebiler busser og motorsykler ble skadd eller ødelagt. Flere butikker langs veien tok også skade.

Ytterligere tre personer døde på sykehuset i løpet av natten, og det samlede tapstallet ble brakt til 11, sier en talsmann for myndighetene i Yuanshi til AFP. Han la til at 30 andre ofre var innlagt sykehus, og at tilstanden deres var stabil.

Politiet har pågrepet mannen, melder Xinhua.


View Larger Map

Personvernpolicy