Spiller inn Arnold-action på nytt

NYINNSPILLING: Arnold Schwarzenegger i en scene fra scifi-actionfilmen «Total Recall». Foto: Skjermdump/Carolco/TriStar Pictures.
NYINNSPILLING: Arnold Schwarzenegger i en scene fra scifi-actionfilmen «Total Recall». Foto: Skjermdump/Carolco/TriStar Pictures.

«Underworld»-regissør Len Wiseman er i forhandlinger om å regissere en nyinnspilling av sci-fi-filmen «Total Recall».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Total Recall» ble spilt inn første gang i 1990 med Arnold Schwarzenegger og Sharon Stone i hovedrollene. Filmen var basert på novellen «We Can Remember It for You Wholesale» av Philip K. Dick.

Nå tar filmstudioet Columbia sikte på å lage en moderne adapsjon av historien, skriver Heat Vision-bloggen til Hollywood Reporter.

I originalfilmen møter vi Douglas Quaid som hver natt drømmer om å reise til Mars. For å komme til bunns i drømmene kjøper han en ferie fra et selskap som selger implanterte minner.

Etter hvert blir Douglas overbevist om at han er en hemmelig agent, og reiser til en koloni på Mars. Der tar han opp kampen med en despot som kontrollerer produksjonen av luft.

Les Wiseman er best kjent for å ha skrevet, regissert og produsert «Underworld»-filmene om kampen mellom vampyrer og varulver. Han hadde også regien på den siste «Die Hard»-filmen «Live Free or Die Hard».

Les flere filmnyheter på ABC Nyheter.

Personvernpolicy