Kvinne (88) døde i drukningsulykke

En 88 år gammel kvinne som ble hentet livløs opp av vannet etter en ulykke i Dårøyvannet i Farsund, døde på sykehus mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Ulykken skjedde mens kvinnen badet med familien. To gutter på åtte og tolv år oppdaget 88-åringen, som lå med ansiktet ned i vannet, og fikk dratt henne opp på land, sier operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt til NTB.

Kvinnen var livløs da hun ble hentet opp av vannet, og helsepersonell utførte gjenoppliving på stedet. Hun ble brakt til Stavanger universitetssjukehus i luftambulanse, men livet hennes sto ikke til å redde, bekrefter politiet overfor fvn.no.

Politiet fikk melding om ulykken ved 16.30-tiden. (©NTB)

Personvernpolicy