Skadeskutt Start vant i Molde

Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix.

Start kom til Molde med tre spillere på reservebenken og uten flere sentrale spillere på banen. Likevel tok de med seg alle poengene hjem til Kristiansand etter 2-1-seier over Molde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var lenge spennende i Molde, men Espen Børufsens scoring i det 83. spilleminutt sikret seieren for det skadepregede Start-laget. Med det klatret de et langt skritt nærmere medaljeplass i eliteserien.

Tett Start-forsvar

Sørlendingene satte et støkk i Molde da Mads Stokkelien headet inn ledermålet etter et kvarters spill søndag. Hjemmelaget svarte imidlertid bare seks minutter senere. Baye Djiby Fall ble felt av Clarence Goodson innenfor 16-meteren, og straffen satte Magne Hoseth knallhardt i mål til utligning.

Start var tette i forsvar, og keeper Kenneth Høie gjorde det vanskelig for Molde-angrepet. Da Espen Børufsen i tillegg fikk sette inn 2-1 etter godt forarbeid av Geir Ludvig Fevang, ble det helmørkt for vertene søndag.

Trist i Molde

Det meste ser trist ut for Molde for tiden. Laget har ikke vunnet en kamp siden 16. mai og virket tunge og trøtte mot Start. De hadde klare problemer både foran på banen og i forsvar, og virket uinspirerte mot slutten av kampen.

Med 18 poeng på like mange kamper ligger Molde fjerde sist på eliteserietabellen, fem poeng foran Hønefoss på kvalikplass, med én kamp mer spilt. Start tok søndag innpå både Viking og Tromsø, og ligger bare fem poeng bak de bronseplasserte nordlendingene. (©NTB)

Personvernpolicy