Går til spøkelsene

Daniel Radcliffe er klar for å forlate rollen som Harry Potter.
Daniel Radcliffe er klar for å forlate rollen som Harry Potter.

Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe får hovedrollen i ny 3D spøkelsesfilm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tjue år gammel og ved veis ende i sin karriere som trollmannen Harry, har Daniel Radcliffe takket ja til å spille hovedrollen i en ny skrekkfilm.

Navnet på filmen er «The Woman in Black». Dette er en filmatisering av Susan Hills gotiske skrekkroman med samme navn.

Skuespilleren holder nå på å ta steget inn i voksnere roller. I denne filmen spiller han den unge advokaten Arthur Kipps som kommer til en liten landsby på østkysten av England for å ta seg av arveoppgjøret etter en enslig eldre kvinne.

Under begravelsen oppdager han en mystisk svartkledd kvinne. Han finner etter hvert ut at den døde kvinnen tok med seg en rekke hemmeligheter i graven.

«The Woman in Black» ble en bestselger etter utgivelsen i 1983 og har tidligere blitt satt opp med stor suksess både som teaterstykke, som tv-film og som hørespill på engelsk radio.

Det er «Kick-Ass»-manusforfatter Jane Goldman som er ansvarlig for manuskriptet, mens James Watkins skal regissere.

- Jeg er veldig glad for å være en del av dette. Manuskriptet er vakkert skrevet. Det er på samme tid følsomt og skremmende. Jeg vet at James Watkins vil lage en fantastisk film, sier Radcliffe opprømt til The Guardian.

Følelsene gjengjeldes.

- Da jeg møtte Dan var det nesten foruroligende i hvor stor grad våre forestillinger om filmen gjenspeilet hverandre. Jeg kan nesten ikke vente med å begynne dette samarbeidet, sier Watkins.

Produksjonen av «The Woman in black» begynner denne høsten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden