Meny

Platini til sykehus etter å ha besvimt

UEFA-president Michel Platini (bak) i samtale med FIFA-president Sepp Blatter. Foto: Scanpix / Reuters / Alessandro Bianchi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UEFA-president Michel Platini er innlagt på sykehus i Johannesburg, men UEFA avviser at det dreier seg om et hjerteinfarkt.

Platini besvimte da han var ute på en restaurant fredag, og ble umiddelbart fraktet til sykehus.

De første meldingene gikk ut på at det dreide seg om et hjerteinfarkt, men UEFAs William Gaillard avkrefter dette. Platini skal ha hatt influensa den siste tiden.

– Han har det bra. Han har slitt med influensa og forkjølelse og besvimte før han skulle spise på en restaurant, sier Gaillard.

Platini skal gjennom flere prøver på sykehuset. 55-åringen kollapset plutselig ved bordet og falt til bakken. Ambulansepersonell kom raskt til restauranten og fotballegenden ble fraktet ut i en rullestol.

– Michel satt ved bordet og falt rett og slett i bakken. Det så ut til å være hjertet, og vi var alle bekymret, sier en av de som spiste middag med Platini til Daily Mirror.

Det skal ikke være fare for Platinis liv.

– Han er fortsatt på sykehuset for å gjennomføre prøver, men han er ved bevissthet og har det bra. Det er ikke sant at han hadde et hjerteinfarkt, sier Gaillard.

UEFA-presidenten er i Sør-Afrika i forbindelse med fotball-VM, der to europeiske lag er klar for finalen. Det er uvisst om helseproblemene gjør at han ikke kan se bronsekampen og finalen. (©NTB)

Populært