Meny

Stjernekeeper risikerer 50 års fengsel

STORT PRESSEOPPBUD: Pressen stimlet rundt Bruno de Souza da han var på vei til politistasjonen i Rio onsdag ettermiddag lokal tid. Foto. Reuters.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flamengo-keeper Bruno de Souza risikerer mellom 17 og 56 års fengsel dersom han blir dømt for å ha hatt noe å gjøre med drapet på eks-elskerinnen.

RIO DE JANEIRO/OSLO (ABC Nyheter): Fotballprofilen, som er kaptein og målvakt på Brasils mest populære fotballag, ble onsdag etterlyst, mistenkt for å være delaktig i forsvinningen til Eliza Samudio. Politiet har i flere uker jobbet ut fra en teori om at kvinnen har blitt drept. Onsdag klarte politiet å spore opp huset der levningene hennes skal være skjult, skriver avisen O Globo. 

Sent onsdag ettermiddag meldte Bruno de Souza seg for politiet i Rio, kort tid etter at myndighetene utstedte en arrestordre på ham. De Souza ankom politihuset sammen med advokaten Michel Asseff.

 Suspendert

Ankomsten trakk mange tilskuere som ropte «morder» etter fotballspilleren, skriver O Globo

Samme dag ble det kjent at spilleren er suspendert fra kontrakten med Flamengo. O Globo skriver at de Souza risikerer 17 til 56 års fengsel dersom han blir dømt.

Arrestordren på Bruno de Souza ble utstedt etter at den 17 år gamle fetteren hans kom med nye opplysninger i saken. I politiavhør skal fetteren ha innrømmet å ha slått Samudio i hodet med et håndvåpen.

(Saken fortsetter under)

17-åringen avviser imidlertid at dette slaget var dødelig, og i avhør med politiet har han forklart at det var en venn av keeperen som tok livet av Eliza Samudio i begynnelsen av juni.

Graver

Ifølge fetterens forklaring skal Samudio ha blitt kvalt, deretter partert og levningene hennes skal ha blitt gitt til rottweilere. Beinrestene skal ha blitt gravd ned i huset politiet fant frem til i går. Det skal også ha blitt lagt betongdekke over stedet der beinrestene ble begravd

Politiet graver i dag i dette huset, men har foreløpig ikke funnet noe.

Mandag sa keeperen til en brasiliansk radiostasjon at han hadde «ren samvittighet», og at han «i fremtiden ville kunne le av alt dette», skriver BBC.

Eliza Samudio hadde en fire måneder gammel sønn som Bruno skal være faren til. Samudio forsvant sporløst for om lag en måned siden.

Populært