Meny

Denzel forhandler om fangerolle

NY «BAD GUY»-ROLLE? Denzel Washington skal være interessert i å spille skurk igjen. Her lager han trøbbel for den ferske partneren sin i kritikerroste «Training Day». Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han overbeviste sterkt som slemming i «Training Day» og «American Gangster». Nå skal Denzel Washington være aktuell for en sentral rolle i spionthrilleren «Safe House».

Hollywood-stjernen er i forhandlinger om å spille en livsfarlig fange som blir eskortert gjennom fiendtlig territorium.

Handlingen følger den eneste agenten som overlever et angrep mot CIAs hjemmested. Med voldelige krefter i helene prøver agenten å få fangen til et nytt gjemmested, skriver Reuters. 

Svensk regissør

Denzel Washington er kjent for å spille mer eller mindre godhjertede karakterer, men han har også overbevist som skurk tidligere. Skuespilleren fikk en Oscar for rollen som den korrupte politimannen Alonzo Harris i «Training Day». I 2007 spilte han dopsmugleren Frank Lucas i Ridley Scott-filmen «American Gangster».

Les også: Vil aller helst se Johnny Depp

«Safe House» skal regisseres av Daniel Espinosa, som hadde regien på den svenske suksessfilmen «Snabba Cash». Filmstudioet Universal snappet rettighetene til filmen etter en heftig budkrig i februar i år, skriver Reuters.

Denzel Washingtons neste film blir actionthrilleren «Unstoppable», som han har laget med sin mangeårige samarbeidspartner Tony Scott. Filmen har planlagt USA-premiere i november i år.

Les flere filmnyheter på ABC Nyheter

Populært