Meny

Tre menn drept i skuddrama i Finland

TRE PERSONER mistet livet i et skuddrama utenfor McDonald's i Borgå i Finland natt til tirsdag. Finsk politi har pågrepet og siktet tre personer. Foto: Jussi Nukari/Reuters/Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødstallet etter skuddramaet i Borgå i Finland steg tirsdag. Tre personer ble drept etter en krangel i bilkøen foran en McDonald’s-restaurant.

Politiet fikk melding om bråk ved restauranten klokken 2 natt til tirsdag.

Ifølge innehaveren Hannu Nurmi var det kunder som ventet på servering, som begynte å krangle. Kort tid etter ble det avfyrt flere skudd.

To menn på henholdsvis 45 og 28 år ble senere funnet drept på parkeringsplassen. En tredje personen som ble såret i dramaet, mistet senere livet på Tölö sykehus.

Pågrep tre menn

Politiet har pågrepet tre menn som er mistenkt for å være innblandet i episoden.

Hovedmistenkte, en 31 år gammel mann, skal ifølge politiet være den som skjøt. Det antatte drapsvåpenet ble funnet i mannen bil.

Det var like mange kunder som vanlig på McDonald’s-restauranten tirsdag, og innehaveren sier at de kunne åpne ved 11.30-tiden.

I løpet av dagen har de ansatte hatt mulighet til å snakke om hendelsen, og alle vil fortsette å jobbe som normalt.

– Alle vet at hendelsen ikke var rettet mot McDonald’s eller de som jobber her, sier Nurmi og legger til at personalet lagde mat da de hørte skuddene. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært