Meny

Drapssiktet: – Stakk ham i låret med kniv

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg tok kjøkkenkniven og stakk ham i låret, sier 55-åringen som er siktet for drap på en mann på Mørkved i Bodø.

Politiadvokat Linda Gade Thronæs i Salten politidistrikt bekreftet tirsdag ettermiddag at en person er pågrepet og siktet i saken.

Den siktede forteller at han prøvde å kaste ut kameraten, men at han da gikk til angrep.

– Han slo meg over øret. Da tok jeg kjøkkenkniven og stakk ham i låret, forteller den 55 år gamle mannen til VG Nett.

Den pågrepne mannen var tirsdag morgen i kontakt med flere bekjente, og fortalte detaljer fra natten som førte til 56- åringens død.

De siste timene før pågripelsen skal den drapssiktede ha oppholdt seg i et skogholt omkring én kilometer fra åstedet. Det var bekjente av mannen som varslet politiet om hvor han befant seg.

– Pågripelsen var udramatisk og skjedde i nærheten av siktedes bolig. Siktede vil avhøres i løpet av dagen, sier politiadvokat Thronæs til NTB.

Både den avdøde og den siktede skal ha vært en del av rusmiljøet i Bodø.

Det var natt til tirsdag klokken 2.21 at politiet fikk inn en melding om en alvorlig skadd mann på en adresse på Mørkved i Bodø. Det ble forsøkt gjenoppliving, men klokken 3.06 ble mannen erklært død.

Politiet har etablert kontakt med flere sentrale vitner i saken som avhøres fortløpende, men de kan ikke opplyse hva som har kommet fram i avhørene. Personen som befant seg i huset da politiet, har fortsatt status som vitne i saken.

Det er avklart at Kripos vil bistå Salten politidistrikt i etterforskningen. Fire tjenestemenn fra Kripos vil komme til Bodø i løpet av ettermiddagen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært