Meny

Bruker småfly i søk etter 26-åring

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet satte tirsdag inn småfly i søket etter den antatt omkomne 26-åringen som siden søndag har vært savnet i Svolvær i Lofoten.

Politiet har de siste dagene samlet trådene for å kartlegge 26-åringens bevegelser. Tirsdag satte politiet inn småfly i søket.

– Vi søker nå fra lufta med to småfly. Utgangspunktet for søket er Svolvær og skjærgården rundt. Vi har også dykkere som søker i havnebassenget, sier operasjonsleder Paul Gunnar Helland i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Tirsdag kveld vil politiet starte hundesøk med seks hunder i området hvor 26-åringen sist ble sett. Politiet søker nå etter en antatt omkommet person, og arbeidet har ikke lenger status som redningsaksjon.

Mannen ble sist sett ved 2-tiden natt til søndag på utestedet Bacalao. Den savnede hadde tilhold i en båt som lå til kai like nedenfor utestedet. Han var på besøk i Svolvær sammen med tre kamerater som meldte mannen savnet ved 3-tiden natt til søndag. Da han ikke var dukket opp søndag formiddag og heller ikke svarte på telefonen, ble det ved 14-tiden satt i gang leting etter mannen.

Den savnede hadde på seg svart t-skjorte, dongeribukse og røde sko da han sist ble sett.

Politiet har ikke mistanke om at 26-åringen har vært utsatt for noe kriminelt. (©NTB)

Populært