Meny

Et kjæledyr fra Star Wars

Et kjæledyr fra Star Wars

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En video av en krigsmaskin som oppfører seg som verdens nusseligste kjæledyr har i løpet av få dager blitt vist over en million ganger på YouTube.

(ABC Nyheter): I filmen Empire Strikes Back vandrer de store krigsmaskinene rundt i det alle nordmenn vet er vinterlandskapet på Finse.

I den fantastiske kortfilmen «At-At Day Afternoon», følger man verdens søteste og minste variant av Imperiets pansrede farkost gjennom en hel dag.

Videoen er produsert av den kanadiske filmskaperen Patrick Boivin som har gjort stor suksess på YouTube ved å hente fram gamle leketøy og gi dem nytt liv i spektakulære animasjoner.

– Da jeg var liten var det to ting jeg virkelig ønsket meg og som jeg aldri fikk. Det ene var en hund. Og det andre var en At-At Walker fra Star Wars, skriver Boivin på sin egen YouTube-side.

I kortfilmen får han begge ønskene oppfylt.

Populært utstillingsvindu

Som ABC Nyheter har skrevet før har YouTube blitt et ettertraktet utstillingsvindu for unge og lovende effektmakere og filmskapere.

I desember i fjor lastet uruguayeren Fede Alvarez opp sin egen kortfilm «Ataque de Panico!» på det populære videonettstedet.

Den snaut fem minutter lange filmen viser enorme roboter som angriper Uruguays hovedstad Montevideo.

Få dager etterpå ble Alvarez tilbudt en hollywoodkontrakt verdt nærmere 180 millioner kroner for å lage en helaftens science-fiction-film med handling fra Uruguay og Argentina.

Angrepet av Tetris

Og så sent som i april i år snakket ABC Nyheter med franskmannen Patrick Jean som over natten ble et hett navn i Hollywood etter at han la ut en video der New York ødelegges av åttitallets datamonstre.

Les også: Her blir New York ødelagt av Tetris.


Se «At-At Day Afternoon» under.


Populært