Meny

Mann drept i Bodø

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 56 år gammel mann ble natt til tirsdag drept i Bodø. Gjerningsmannen er ikke identifisert, men politiet har gitt en person status som vitne i saken.

– Vi fikk melding om en alvorlig skadet mann på en adresse på Mørkved i Bodø klokken 2.21. Da vi kom fram, ble det forsøkt gjenoppliving, men klokken 3.06 ble mannen erklært død, forteller politiadvokat Linda Gade Thronæs i Salten politidistrikt til NTB.

Har du tips om saken? Kontakt oss på telefon 08081 eller send e-post til tips@abcnyheter.no

Den 56 år gamle mannen skal ha vært en del av rusmiljøet i Bodø. Det er derfor grunn til å tro at drapet ble begått innenfor dette miljøet, opplyser politiet.

Da politiet kom til fram, var det en person i tillegg til avdøde på stedet.

– Det er foreløpig uklart hvilken rolle vedkommende har hatt. Han vil bli avhørt med det første, sier Thronæs.

Boligen og det antatte åstedet er sikret, og kriminalteknikere er i gang med åstedsarbeidet. Det søkes også med hund i området. Den drepte mannen bodde ikke på adressen der han ble funnet.

Politiet jobber også med å kartlegge hvilke andre personer som har vært i boligen tirsdag kveld. Disse vil bli avhørt etter hvert som de blir identifisert.

Politiet i Bodø vil i løpet av tirsdag ta stilling til om de skal be om bistand fra Kripos i etterforskningen.

Dette er den fjerde drapssaken i Bodø de siste seks årene. Tre av de fire drapene har funnet sted i bydelen Mørkved, skriver an.no.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært