Meny

Død mann funnet i Bjørnafjorden i Hordaland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har funnet en død mann i 30-årsalderen i Bjørnafjorden mellom Os og Tysnes i Hordaland.

– Vi tror vi vet hvem den døde mannen er, men identiteten er foreløpig ikke bekreftet. Hendelsesforløpet er fullstendig ukjent, sier operasjonsleder Sigmund Vestrheim i Hordaland politidistrikt til NTB.

Det var føreren av en forbipasserende båt som varslet om funnet like etter klokken 17.15 mandag. En politibåt som var i området, ble sendt til stedet, og mannen ble hentet opp av vannet.

Etterforsker

– Vi har etterforskere i sving på begge sider av Bjørnafjorden, som prøver å undersøke hva som har skjedd. Vi holder alle muligheter åpne. Den tekniske biten vil vi begynne på i morgen, forteller Vestrheim.

Politiet har foreløpig ikke mottatt noen meldinger om savnede personer. Det er heller ikke funnet noen båt som kan ha tilhørt mannen. Hvor lenge den døde mannen har ligget i sjøen, er ikke kjent. Mannen ble funnet omkring to nautiske mil fra Os. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært