Meny

Savnet 26-åring fryktes omkommet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet utvider søket etter 26-åringen som er meldt savnet i Svolvær i Lofoten. Politiet søker nå etter en antatt omkommet person

Politiet har i dag samlet trådene for å kartlegge 26-åringens bevegelsesmønster etter at han forsvant natt til søndag. Politiet opplyser nå at de søker etter en antatt omkommet person.

– Håpet er fremdeles å finne 26-åringen i live, men utsiktene blir dårligere for hver time. Arbeidet har ikke lenger status som redningsaksjon, sier stabssjef i Midtre Hålogaland politidistrikt, Magne Hugo Nilsen.

I 12-tiden mandag opptok de søket etter 26-åringen i området rundt Svolvær havn. Sivilforsvaret og dykkere vil nå søke i et utvidet område utenfor havnebassenget i Svolvær.

Mannen ble sist sett ved 2-tiden natt til søndag på utestedet Bacalao. Den savnede hadde tilhold i en båt som lå til kai like nedenfor utestedet. Han var på besøk i Svolvær sammen med tre kamerater som meldte mannen savnet ved 3-tiden natt til søndag. Da han ikke var dukket opp søndag formiddag og heller ikke svarte på telefonen, ble det ved 14-tiden satt i gang leting etter mannen.

Den savnede hadde på seg svart t-skjorte, dongeribukse og røde sko da han sist ble sett.

Politiet har ikke har mistanke om at 26-åringen har vært utsatt for noe kriminelt. (©NTB)

Populært