Fillo-show med ekte hat trick i Stavanger

Simen Brenne med et brassespark mot Rune Almenning Jarstein i første omgang under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
Simen Brenne med et brassespark mot Rune Almenning Jarstein i første omgang under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix

Anført av en kamplysten Martin Fillo vartet Viking opp med festfotball på egen hjemmebane. Fillo noterte ekte hat trick med tre scoringer etter hvilen da Viking vant 3-1 over Odd Grenland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele vårsesongen ble spolert for Martin Fillo etter å ha blitt taklet av en lagkamerat på trening før seriestart. Kneskaden var såpass alvorlig at 10-millionersmannen begynte å tvile på comeback i det hele tatt i inneværende sesong.

Utover i juni begynte det å løsne, og til søndagens seriekamp var Fillo endelig klar for start. Han fikk betalt for tålmodigheten og opptreningen i form av ekte hat trick – sjelden kost på Viking stadion.

For Odd Grenland ble søndagens kamp en miserabel affære med null poeng og fire gule kort i bagasjen.

Fillos energi og vinnervilje alene ble dermed tungen på vektskålen i en kamp som ingen av lagene i utgangspunktet så ut til å ville vinne. Den talentfulle tsjekkeren var tydelig spillesugen etter skademarerittet, og har dessuten hatt til gode å bevise det helt store for Viking. Eneste skåret i gleden for Viking i går var reduseringen til Steffen Hagen på tampen av kampen.

Nå har Viking samtlige nøkkelspillere skadefrie og et godt utgangspunkt for høstsesongen. Også i cupen henger Åge Hareides elever med. De mørkeblå tar onsdag imot Kongsvinger til 4. runde kamp. (©NTB)

Personvernpolicy