Meny

Fillo-show med ekte hat trick i Stavanger

Simen Brenne med et brassespark mot Rune Almenning Jarstein i første omgang under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Odd på Viking stadion. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anført av en kamplysten Martin Fillo vartet Viking opp med festfotball på egen hjemmebane. Fillo noterte ekte hat trick med tre scoringer etter hvilen da Viking vant 3-1 over Odd Grenland.

Hele vårsesongen ble spolert for Martin Fillo etter å ha blitt taklet av en lagkamerat på trening før seriestart. Kneskaden var såpass alvorlig at 10-millionersmannen begynte å tvile på comeback i det hele tatt i inneværende sesong.

Utover i juni begynte det å løsne, og til søndagens seriekamp var Fillo endelig klar for start. Han fikk betalt for tålmodigheten og opptreningen i form av ekte hat trick – sjelden kost på Viking stadion.

For Odd Grenland ble søndagens kamp en miserabel affære med null poeng og fire gule kort i bagasjen.

Fillos energi og vinnervilje alene ble dermed tungen på vektskålen i en kamp som ingen av lagene i utgangspunktet så ut til å ville vinne. Den talentfulle tsjekkeren var tydelig spillesugen etter skademarerittet, og har dessuten hatt til gode å bevise det helt store for Viking. Eneste skåret i gleden for Viking i går var reduseringen til Steffen Hagen på tampen av kampen.

Nå har Viking samtlige nøkkelspillere skadefrie og et godt utgangspunkt for høstsesongen. Også i cupen henger Åge Hareides elever med. De mørkeblå tar onsdag imot Kongsvinger til 4. runde kamp. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært