Meny

Mann knivstukket i Roskilde

Politiet har pågrepet en 17-åring etter en knivstikking på Roskilde-festivalen natt til fredag. Bildet er fra festivalcampen. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 25-årig mann ble natt til fredag knivstukket på Roskilde-festivalen, og måtte til behandling på sykehuset.

ROSKILDE (ABC Nyheter): Episoden skal ha skjedd på en gangbru mellom to av campingområdene, opplyser Roskilde-politiet til den danske avisen Politiken.

25-åringen skal ha fått tre kutt, men til alt hell rammet ingen av dem vitale organer, og etter et kort besøk på Roskilde Sykestue ble mannen utskrevet fredag morgen.

Politiet har pågrepet en 17-åring for knivstikkingen. Gjerningsmannen til et påstått voldtektsforsøk natta før er fortsatt ukjent.

- Vi har ikke noe nytt i saken og leter stadig, sier Jan Lauritzen ved Roskilde-politiet til Politiken.

Falske billetter

Utover disse to sakene betegner politiet årets festival som rolig. Etter at campen åpnet sine porter søndag skal det ha vært omtrent det samme antall voldsepisoder som i fjor, men en nedgang i anmeldte tyverisaker.

Det Roskilde-politiet har hatt mest problemer med så langt har derfor vært organisert salg av falske billetter. Salget har framfor alt funnet sted på jernbanestasjonen i Roskilde, og på toget er det over høytalerne blitt advart mot å slå til på tilbud om billetter på stasjonen.

Da festivalportene åpnet torsdag var blant annet ni svensker allerede arrestert etter å ha blitt tatt med 24 falske billetter til festivalen. Hvor mange billetter de allerede hadde rukket å selge før de ble anholdt er det foreløpig ingen sikre opplysninger om.

Populært