Rosenborgs nettside til topps

Rosenborgs nettside til topps
Rosenborgs nettside til topps

Hvilke klubber i eliteserien i fotball har de beste nettsidene? Svaret er Rosenborg, Brann og Viking, ifølge en kåring foretatt av ABC Startsiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubben ledet av Nils Arne Eggen gikk til topps i Startsiden-redaksjonens kåring «Beste tippeligaside». Deres nettsted rbk.no utmerket seg mest i kåringen, blant annet grunnet sterk satsing på nyheter og innholdsdybde forøvrig, samt at siden er lettnavigerbar og har ryddig toppmeny.

På andreplass kom Bergens stolthet Brann. Nettsidene til kanarifuglene fra Åråsen innkasserte en tredjeplass til Romerike.

I ganske stor grad samsvarer lista redaksjonen kom opp med, med de reelle tabellplasseringene som avgjøres ute på fotballbanene, med noen unntak: Helt i bunn, på 16. plass, havnet nemlig et av de positive overraskelseslagene i årets sesong, et lag som kniver med Rosenborg om førsteplassen.

Nettsidene har blitt vurdert utifra design og navigasjon, og på innhold og presentasjon totalt sett. Klubbnettsteder hvor informasjon - herunder tabell og terminliste - er lett tilgjengelig, hvor nyheter oppdateres jevnt og trutt, som fronter nett-TV etc., har scoret bedre i kåringen.

Se hele Startsiden-kåringen her.

Personvernpolicy