Se komi-Rogen som maskert superhelt

Her jakter komistjernen Seth Rogen på Oscar-vinner Christoph Waltz i superheltfilmen «The Green Hornet».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Det er knyttet store forventninger til den nye filmen fra radarparet Seth Rogen og Evan Goldberg. De samme karene som ga oss «Superbad» og «Pineapple Express», beveger seg ut i mer eksplosivt terreng med «The Green Hornet».

Filmen handler om avisredaktøren Britt Reid som etter farens død tar på seg grønn maske og bekjemper kriminalitet sammen vennen og kampsporteksperten Kato. I en bil spekket med våpen og teknologi kjører paret rundt i Los Angeles` gater på jakt etter krimbossen Chudnofsky. Han spilles av ingen ringere enn Christoph Waltz, som vant en Oscar tidligere i år for rollen som Hans Landa i «Inglourious Basterds».

Radioprogram

Den første traileren til «The Green Hornet» ble sluppet mandag. Den viser en for anledningen slank Rogen i actionfylt utfoldelse. Den som er redd for at filmen ikke byr på sedvanlig Rogen-komikk, behøver neppe å bekymre seg. Her er det godt med enlinjere.

Les også: Varm miljøskildring fra USAs komikermiljø

«The Green Hornet» ble opprinnelig laget som radioprogram på 1930-tallet. Siden har det vært laget både tv – og tegneserier om superhelten.

Stjernetungt

Flere kjente skuespillere er med i den nye Hornet-filmen. Foruten Rogen og Waltz ses britiske Tom Wilkinson som Rogens far og Cameron Diaz som sekretæren Lenore «Casey» Case. Edward Furlong, kjent fra «Terminator 2» og «American History X», har også en rolle i actioneventyret.

Les også: Midt på treet om porno

Regissør er franske Michel Gondry, som blant annet har dramafilmen «Evig solskinn i et plettfritt sinn» på CVen. «The Green Hornet» har premiere i USA 14.januar 2011.

Personvernpolicy