Smurfene kommer tilbake

Smurfene kommer tilbake
Smurfene kommer tilbake

De er blå og hvite, tre epler høye og klare til å erobre verden neste sommer. Nå er traileren til den store smurfefilmen sluppet på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Du kan elske eller hate det. Men neste sommer kommer den lenge etterlengtede (?) spillefilmen om smurfene.

Innspillingen av den store smurfefilmen begynte i New York i mars i år, etter flere år med forhandlinger og forsinkelser. Underveis ble premieredatoen forskjøvet to ganger, og antatt premiere er nå august 2011.

I august 2008 bekreftet Veronique Culliford overfor ABC Nyheter at det ble arbeidet med en helaftens spillefilm om de blå trollene hennes far (Peyo) skapte i 1958.

Den nye filmen, som er tredimensjonal, skal ifølge Wikipedia starte i middelalderen hvor den onde trollmannen Gargamel er på jakt etter smurfene for å bruke dem i en oppskrift for å lage gull.

Smurfene prøver å rømme unna, og noen av dem klarer på ett eller annet vis å ende opp midt i Central Park i fremtidens New York.

Her finner de etter hvert ly hos et amerikansk ektepar, mens de forsøker å klekke ut en måte å komme seg hjem på - før Gargamel finner dem.

Vår spådom er at smurfefilmen, som foreløpig bare omtales med navnet The Smurfs enten kommer til å bli alldeles strålende. Eller en skrekkelig blåhvit kalkun. Neste sommer får vi svaret.

I mens kan du se en smakebit fra filmen under.

Personvernpolicy