– Glem ryktene om Spice Girls-gjenforening

Melanie Chisholm vil ikke at du skal tro alt du leser. – Det er bare rykter at Spice Girls skal gjenforenes igjen, sier hun. Her ser du Geri Halliwell og Mel B høster glans under årets Brit Award.   Foto: AP
Melanie Chisholm vil ikke at du skal tro alt du leser. – Det er bare rykter at Spice Girls skal gjenforenes igjen, sier hun. Her ser du Geri Halliwell og Mel B høster glans under årets Brit Award. Foto: AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den britiske avisen Daily Star har fått Melanie Chisholm i tale. Hun sier det bare er rykter at Spice Girls skal gjenforenes igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Melanie ChisholmMelanie Chisholm

Chisholm, også kjent som Sporty Spice og Mel C, snakket med avisens utsendte under Isle Of Wight festivalen nylig, og slo resolutt fast:

– Ikke tro det du leser andre steder, for nå sier jeg det rett ut: Vi har ingen planer om å turnere igjen. Det er ingen ting som tilsier at det vil skje.

36-årige Chisholm sa videre: – Vi har alle våre egne prosjekter gående, og vi har familier også. Så vi kan ikke finne tid til det – selv om vi gjerne ville.

Spice Girls turnerte sist i 2007, og gjennomførte en tre måneder lang utsolgt konsertrekke rundt om i verden.

Men det er ikke helt kroken på døra for «Girl Power»-gudmødrene. Musikken deres lever videre når det nå er planer om en musikal basert på listetoppene deres. Musikalen «Viva Forever» vil skrives av skaperne av «Mamma Mia!»-musikalen, skriver Daily Star videre.

Mel C kunne videre fortelle at hun er travelt opptatt med sin 15 måneder gamle datter Scarlet, og at hun videre er travelt opptatt med et nytt album. (©NTB)