Lovly for norske artister

Slik er logoen til den nye norske musikkspeideren som lanseres i løpet av uka.
Slik er logoen til den nye norske musikkspeideren som lanseres i løpet av uka.

Nytt nettsted skal fortelle hvem det twitres mest om.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er en tjeneste som sporer omtale av norske artister på blant annet blogger og twitter, og den vil også gi mulighet til å lese det siste som er twitret eller blogget om den enkelte artist, forteller Jan Richard Kjelstrup, kommunikasjonssjef i TONO.

Bak Lovly.no står musikkorganisasjonene FONO, GramArt, IFPI, Musikernes fellesorganisasjon, Norsk Artistforbund og TONO, og Kjelstrup karakteriserer Lovly.no som «Norges første musikkspeider på nett».

- Foruten oversikten over hvilke artister som omtales hvor på nettet, har vi dessuten lenker til musikkbutikker som i Tunes, Wimp, Spotify og andre. Brukerne vil både kunne kjøpe og lytte til norsk musikk på Lovely.no, forteller Kjelstrup. Særlig mer vil han likevel ikke si, og henviser i stedet til at nettstedet lanseres torsdag denne uka.

På fjesboksidene til Lovely.no framgår detat «MadCon har herjet det sosiale nettet», etter sitt pauseinnslag i European Song Contest-finalen lørdag.

Personvernpolicy