Lovly for norske artister

Slik er logoen til den nye norske musikkspeideren som lanseres i løpet av uka.
Slik er logoen til den nye norske musikkspeideren som lanseres i løpet av uka.

Nytt nettsted skal fortelle hvem det twitres mest om.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er en tjeneste som sporer omtale av norske artister på blant annet blogger og twitter, og den vil også gi mulighet til å lese det siste som er twitret eller blogget om den enkelte artist, forteller Jan Richard Kjelstrup, kommunikasjonssjef i TONO.

Bak Lovly.no står musikkorganisasjonene FONO, GramArt, IFPI, Musikernes fellesorganisasjon, Norsk Artistforbund og TONO, og Kjelstrup karakteriserer Lovly.no som «Norges første musikkspeider på nett».

- Foruten oversikten over hvilke artister som omtales hvor på nettet, har vi dessuten lenker til musikkbutikker som i Tunes, Wimp, Spotify og andre. Brukerne vil både kunne kjøpe og lytte til norsk musikk på Lovely.no, forteller Kjelstrup. Særlig mer vil han likevel ikke si, og henviser i stedet til at nettstedet lanseres torsdag denne uka.

På fjesboksidene til Lovely.no framgår detat «MadCon har herjet det sosiale nettet», etter sitt pauseinnslag i European Song Contest-finalen lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus