Avslutter søk ved Sarpsfossen

Politiet i Sarpsborg avslutter søndag morgen søket som startet etter at noen mente å ha sett en person bli ført mot Sarpsfossen i Sarpsborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har ikke funnet noen, og vi er nå i ferd med å avslutte søket, forteller operasjonsleder Alf Solstad i Østfold politidistrikt til NTB ved 9.20-tiden søndag.

Solstad sier politiet fikk melding klokken 7.01 søndag morgen om at noen hadde sett en jakke og det som kunne være beina til en person i vannet på oversiden av Sarpsfossen.

Samtidig hadde de meldinger om at en person i området var savnet, og det ble derfor satt i gang søk i elven. Politi, brannvesen og dykkere deltok i søket, i tillegg til et Sea King redningshelikopter. Det ble lett helt ned til Østfoldhallen, men uten resultat.

– Vi har nå fått bekreftelse på at den savnede personen er i god behold. Vi har ingen andre meldinger om savnede personer og velger derfor å avslutte, forteller Solstad. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus