Nerder søkes

Nerder til venstre og filmskaper Morgan Spurlock til høyre. Spurlock har slått seg sammen med Stan Lee, Joss Whedon og Harry Knowles for å lage en dokumentar om nerder.
Nerder til venstre og filmskaper Morgan Spurlock til høyre. Spurlock har slått seg sammen med Stan Lee, Joss Whedon og Harry Knowles for å lage en dokumentar om nerder.

Morgan Spurlock går fra pommes frites fråtsing til nerder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er noen år siden Morgan Spurlock brukte sitt eget liv som innsats for å vise oss hvor farlig det kan være å spise på Mc Donalds.

For de som har sett filmen «Supersize me» er det vanskelig å glemme hva som skjedde da Spurlock stappet i seg bare junkfood, i enorme mengder, i en måned.

I ettertid måtte MacDonalds innføre «sunne alternativer» og næringsinnhold deklarasjoner på menyene sine.

Nerdenes konger

Det var i 2004. Nå er dokumentarfilmskaperen tilbake på banen igjen. Denne gangen er det nerder filmen skal handle om. Og Spurlock har fått med seg tre konger i nerdeverdenen på prosjektet.

Lagkameratene hans er Spiderman, Iron Man og X-men skaper Stan Lee, «Buffy» og «Firefly» -skaper Joss Whedon og filmnerdenes herre på nett, Harry Knowles. De skal produsere, mens Spurlock selv er regissør.

Søker hovedroller

Den nye dokumentarfilmen skal hete «Comic Con Episode Four», og skal følge en gjeng på sju fans/nerder til den gigantiske tegneserie og fantasy-messen Comic Con i San Diego.

Harry Knowles driver nettstedet Aintitcool.com, et filmnettsted laget for og av nesegruse filmfans fremfor distanserte kritikere. Han er også mannen som foreslo for unge Elijah Wood at han skulle prøvespille for rollen som Frodo i «Ringenes Herre».

Nå varsler Aintitcool.coms nettsider at de skal søke blant leserene sine for å finne verdige nerder til hovedroller i dokumentarfilmen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus