Slå av en prat med McCartney

For aller første gang stiller Sir Paul McCartney opp i en nettprat. Foto: Chris Pizzello (AP Photo)
For aller første gang stiller Sir Paul McCartney opp i en nettprat. Foto: Chris Pizzello (AP Photo)

Men da må du skynde deg. Beatles-stjernen stiller opp i nettprat klokken 18.00.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Har du noen gang hatt lyst til å slå av en prat med Sir Paul McCartney?

Hvis du for eksempel lurer på hva en av verdens største musikklegender driver på med en helt vanlig torsdagsettermiddag i mai, eller om du bare er nysgjerrig på hva han egentlig tenker om The Beatles i dag, 40 år etter at gruppen ble oppløst, så har du sjansen.

Beatles-stjernen logger seg på nettet for å svare på spørsmål fra fans og andre nysgjerrige nøyaktig klokken 18.00 norsk tid.

Det er første gang Sir Paul McCartney deltar i en nettprat. I anledning stjernens pågående verdensturné kommer Macca til å sette av 20 minutter fra sitt studio i Sussex før han setter kursen mot Mexico, som er neste stopp på turneen.

I forbindelse med denne unike seansen, kommer McCartney selv til å offentliggjøre navnene på vinnerne i en konkurranse som har pågått på hans offisielle hjemmesider paulmccartney.com.

For å følge med på hva han sier, elle rom du vil delta i nettpraten selv; følg denne lenken: ustream.tv/paulmccartney. Men pass på å være pålogget fra klokken 18.00 nors tid hvis du selv vil delta.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus