Nekter for å ha onanert på fly

Mannen i 30-årene sa seg onsdag ikke skyldig i tiltalen om at han skal ha onanert på et Widerøe-fly i 2007. Foto: Widerøe.
Mannen i 30-årene sa seg onsdag ikke skyldig i tiltalen om at han skal ha onanert på et Widerøe-fly i 2007. Foto: Widerøe.

Mannen skal ha sittet med buksa nede på knærne mens han onanerte på Widerøe-flyet. – Jeg fikk panikk, sier en kvinnelig medpassasjer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er i 30-årene, stod onsdag tiltalt i Namdal tingrett for å ha forulempet en kvinnelig medpassasjer ved å ha onanert under en flytur.

Han ble i 2007 anmeldt av Widerøe etter å ha blottet seg og onanert om bord på flyet mellom Trondheim og Torp.

Han svarte et klart nei på skyldsspørsmålet, skriver Namdalsavisa.

Han benektet også å ha sendt video og tekstmeldinger med seksuelt innhold til en 14 år gammel jente.

Den aktuelle flyturen fant sted om kvelden 3. desember 2007 på Widerøes rute fra Værnes til Torp ved Sandefjord.

Han skal ha befølt en kvinnelig passasjer på låret og blottet kjønnsorganet samtidig som han onanerte ved siden av henne.

– Jeg tenkte også at jeg skulle si fra da jeg kjente hånden hans på låret mitt. Men idet jeg åpner øynene, ser jeg at han har buksa frampå knærne og sitter og onanerer, forklarte vitnet som fikk panikk, ifølge Namdalsavisa.

Etter hendelsen ble han nektet på livstid av Widerøe.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus