Labour-politiker knivstukket

En britisk folkevalgt og tidligere statssekretær ble fredag knivstukket da han møtte folk fra valgkretsen sin i London fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel kvinne er arrestert i forbindelse med udåden, men motivet er ukjent.

– Stephen ble fraktet med ambulanse til sykehus, hvor han blir undersøkt. Skadene skal ikke være livstruende. Han har tatt imot besøk og er ved godt mot, het det i en kunngjøring fra Timms parti Labour.

54-åringen var statssekretær inntil regjeringen til Gordon Brown gikk av tidligere denne uka etter valgnederlaget. Han er valgt inn i Underhuset fra valgkretsen East Ham, øst i London. Timms har tidligere engasjert seg mot vold og knivangrep, spesielt blant unge, skriver BBC.

De fleste britiske parlamentarikere har satt av tid til å møte folk fra sin egen valgkrets med jevne mellomrom.

For ti år siden ble en lokalpolitiker fra Liberaldemokratene drept og en parlamentariker såret da de ble angrepet med et samuraisverd. Også dette angrepet skjedde da politikerne holdt åpent kontor for sine velgere. (©NTB)

Personvernpolicy