– Krasjet i bil og kidnappet datteren

Et foreldrepar i Hordaland er siktet for å ha kidnappet datteren sin (19). Ifølge vitnene ble hun kidnappet i en tunnel midt på dagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øyevitnene beskriver hendelsen i tunnelen mellom Arna og Vaksdal som dramatisk, skriver Bergens Tidende.

19-åringen satt i bilen med kjæresten sin da hun ved 15-tiden mandag forsvant. Vitner forteller at to biler sperret jentas bil inne, før den ene bilen kjørte inn i jentas bil for å få henne til å stoppe.

Videre forteller vitnene at 19-åringen ble tvunget ut av sin bil og inn i en av bilene som hadde forfulgt henne. En politimann var tilfeldigvis på stedet og ble vitne til det hele.

Senere aksjonerte politiet mot familiens hjem på Askøy, fordi de hadde opplysninger om at kvinnen var utsatt for vold og trusler. En politimann spesialtrent i forhandlingstaktikk fikk 19-åringen i sikkerhet etter en time.

– Kjæresten forklarte at foreldrene til 19-åringen ikke ønsket at de to skulle være sammen og at hun skulle gifte seg med en annen mann, sier politiadvokat Ole Bjørn Mevatne til Bergens Tidende.

Politiet pågrep foreldrene og en 36-årig venn. De satt tirsdag kveld i varetekt.

– Vi har ikke tatt stilling til om siktelsen mot dem skal utvides eller om de skal fengsles, sier Mevatne. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus