Ny Hunter S. Thompson-film

Gonzo-journalistens viktigste sak til lerretet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2004, altså året før han begikk selvmord, skrev den legendariske gonzo-journalisten Hunter S. Thomson artikkelen «The Prisoner of Denver» for Vanity Fair sammen med journalist Mark Seal.

Nå har Motion Picture Corporation of America kjøpt opp rettighetene til å adaptere artikkelen som film, melder The Hollywood Reporter.

«The Prisoner of Denver» forteller historien om 21-årige Lisl Auman som ble dømt til livstid for et drap som ble begått mens hun selv allerede satt arrestert i baksetet på en politibil.

Lisl og Hunter S. Thompson begynte siden å brevveksle. Hans iherdige grasrotaktivisme og artikkelen i Vanity Fair, gjorde til slutt at saken ble gjenopptatt og dommen omgjort. Da var Thompson selv allerede død.

Journalistkollega Mark Seal blir nå medprodusent på filmen.

- Å arbeide sammen med Thompson var en av de beste opplevelsene i min journalistiske karriere, og en av de beste sakene han gjorde. Den første dagen på jobben var jeg i et fengsel for kvinner og fikk si noe jeg hadde ventet hele mitt liv på: « Hunter S. Thompson sendte meg», forteller Seal.

Det er foreløpig uklart hvem som skal skrive manuset til filmen og hvem som vil spille i den.

Både Johnny Depp og Bill Murray har tidligere spilt Hunter S. Thompson på film.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden