Brann-treneren roste arbeidsviljen

Brann spiller Erik Huseklepp under eliteseriekampen mellom Odd Grenland og Brann på Skagerak arena i Skien søndag kveld. Kampen endte 0-0. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
Brann spiller Erik Huseklepp under eliteseriekampen mellom Odd Grenland og Brann på Skagerak arena i Skien søndag kveld. Kampen endte 0-0. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX

Brann-trener Steinar Nilsen mener han ser at mentaliteten og innstillingen begynner å bli bedre i sitt lag, noe han lenge har etterlyst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Skien måtte Brann gjøre vendereis med 0-0 mot Odd Grenland etter at hjemmelaget hadde styrt mye av kampen. Peter Kovacs hadde alene fire-fem gode muligheter til å hente full pott for Odd i den 9. serieomgangen.

– Jeg liker at mentaliteten begynner å bli bra i laget. Det vi så var også to lag som ville angripe, sa Steinar Nilsen etter kampen. Han var godt fornøyd med det ene poenget på bortebane.

Branns Erik Huseklepp rundlurte Odd-kaptein Morten Fevang ved flere anledninger, men klarte ikke å overliste Arni Gautur Arason. Odds sisteskanse hadde flere feberredninger og sto en meget god kamp.

Odd styrte

Odd styrte det meste av banespillet, men overtaker i sjanser var ikke like klart.

– Spillerne leverte en god kamp, men jeg er ikke fornøyd med at vi bare tok ett poeng. Stort sett ble matchen spilt på Branns banehalvdel, men vi kunne også skapt flere av de virkelig gode mulighetene, sa Odd-trener Dag Eilef Fagermo til TV 2 Sport.

Odd presset Brann tilbake i store deler av første omgang, og var tydelig interessert i å revansjere det forsmedelige 1-6-nederlaget for Vålerenga i forrige serierunde.

Huseklepp på raids

Den beste muligheten for vertene hadde Chukwuma Akabueze i det 21. minutt, men den nigerianske spissen fikk ikke retning og trykk på headingen. I tillegg hadde Kovacs noen svært gode sjanser etter hvilen.

Odd hadde scoret i de 25 siste hjemmekampene, men den fine statistikken ble brutt søndag.

I første omgang kom Branns angripere kom til noen få, men gode sjanser ved Erik Huseklepp og Diego Guastavino.

Arni Gautur Arason i Odd-målet ble satt på flere prøver, men ordnet opp med stil. Det gjorde han også da Brann kom med Huseklepp på farlige raids mot slutten av annen omgang. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus