Debuterte med uavgjort mot Viking

KIL-trener Tony Gustavsson etter eliteseriekampen i fotball mellom Kongsvinger og Viking på Gjemselund stadion i Kongsvinger søndag kveld. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix

Årets første hjemmeseier for Kongsvinger uteble også mot Viking søndag.

Ny trener for hedmarkslaget, svensken Tony Gustavsson, greide ikke å hjelpe laget til tre poeng, men det ble iallfall 1-1 mot Viking.

Kongsvinger jaktet første hjemmeseier denne sesongen. Laget var mest aggressivt gjennom 1. omgang og fikk lønn for strevet rett før pause.

Dommer Ken Henry Johnsen pekte på ellevemeteren etter at keeper Rune Almenning Jarstein stoppet Bobbie da Cruz ulovlig like innenfor 16-meteren. Olav Tuelo Johannesen var sikker straffeskytter.

Åge Hareide gjorde to endringer i pausen. Inn kom Birkir Bjarnason og Tommy Høiland. Litt senere satt han også inn Christian Landu Landu.

Birkir Bjarnason banket inn 1-1 fra kort hold. Begge lag hadde store nok sjanser til å avgjøre i 2. omgang hvor gjestene var best.

Kongsvinger-keeper Thomas Myhre hadde et par meget gode redninger i 2. omgang mot sin gamle klubb.

Første KIL-seier lar vente på seg på Gjemselund. (©NTB)