Meny

Gamlefar forlenger

YES!: Gary Neville jubler hemningsløst for Uniteds seier over byrival Man City for kort tid siden. Nå jubler han også for kontrakstforlengelse. (Foto: AP Photo/Tim Hales/Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uniteds Gary Neville signerte kontrakt med varighet ut neste sesong.

(ABC Nyheter): Man Uniteds lett aldrende høyreback Gary Neville, har forlenget avtalen med klubben har tjent i nærmere 20 år.

Nå blir han i klubben til etter sesongen 2010/11.

Det melder Manchester United på egne sider i dag.

Han har fått mye spilletid i år og manager Sir Alex Ferguson er lykkelig for at 35-åringen vil forlenge karrieren med minst ett år.

- Vi er fornøyd med dette. Han fortjener det også fordi hans bidrag til klubben har vært fantastisk. Som jeg har sagt gang på gang om enkelte spillere, de kan gjøre en karriere basert på vilje og besluttsomhet, Gary er en av disse, sier Ferguson til egen hjemmeside.

Neville skadet seg stygt i 2007 og det var lenge usikkert om han kunne fortsette å spille fotball.

Nå lovpriser Ferguson veteranen for måten han har returnert til klubbens a-lag på.

- Det er utrolige det han har oppnådd etter at han kom tilbake etter ett og et halvt år på sidelinjen. Det er rett og slett fantastisk, sier Ferguson.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus