Meny

Storutrykning i Tønsberg

Røyk siver ut av bygningen som står i brann på Nøtterøy i Tønsberg (Foto: Jack van Domburg)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet har fått kontroll over brann i lagerbygning.

(ABC Nyheter): Ifølge politiet i Vestfold er det ikke mennesker i bygningen.

– Ingen personer er i bygget, opplyser operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Jan Kristian Johnsrud, til ABC Nyheter.

Det er lagerbygningen til bedriften Krifon, som leverer hus- og hageartikler, som brenner, ifølge Tønsbergs blads nettutgave. Lageret ligger bak Badeland på Kaldnes.

Store mannskaper fra brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Det er fare for at brannen kan spre seg til et bygg i nærheten, og et skogholt.

- Brannen er kraftig. Brannvesenet har kontroll på brannen i bygget, men det brennerogså i et skogsholt mot vest, opplyser politiet i en pressemelding.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.51 og 13.15-tiden hadde brannvesenet kontroll over brannen.

Klokka 12.12 sto flammene flere meter opp i lufta, og klokka 12.35 var hele 9 brannbiler fra Kopstad, Tønsberg og Nøtterøy brannstasjoner på plass ved bygningen. Det opplyser informasjonsansvarlig i brannvesenet Arnt Espen Folvik, til Tønsberg Blad.

Røyk fra brannen siver nå inn over Tønsberg sentrum.

Ifølge politiet er det ingen personer i bygget, og brannvesenet sier bygningen allerede var evakuert da de kom til stedet.

Brannsjef i Vestfold interkommunale brannvesen, Per Olav Pettersen, sier til avisa at brannvesenet klarte å hindre at brannen spredte seg til flere bygninger.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus