Meny

Drapssiktet 19-åring løslatt

Tidligere denne måneden søkte dykkere i havnebassenget i Sandefjord etter en mulig død person, etter at en 19-åring selv hevdet å ha begått et drap. Foto: Peder Gjersøe / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En drapssiktet 19-åring som hevder å ha begått et drap i Sandefjord i april, er løslatt. Politiet mener det ikke lenger er skjellig grunn til å mistenke ham for drap.

19-åringen har sittet i varetekt i to uker. Men det er ikke kommet fram noe i etterforskningen som støtter siktedes forklaring om at han skal ha begått noe drap.

– Vi har ikke funnet noen død person, og vi har heller ikke mottatt noen savnetmelding. Siktelsen mot 19-åringen opprettholdes mens vi venter på noen tekniske svar, men den taktiske etterforskningen er avsluttet, opplyser politioverbetjent Tor Eriksen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Ifølge den siktedes forklaring kom han i klammeri med en ukjent mann natt til søndag 11. april.

– Han har forklart at han stakk mannen med en knivlignende gjenstand og deretter dyttet ham utfor brygga i Sandefjord sentrum. Vi har foretatt omfattende søk i havnebassenget uten resultat, sier Eriksen.

Politiet ble varslet om det mulige drapet av helsevesenet.

– Mannen fortalte om hendelsen til helsepersonell, som deretter varslet oss. Han var innlagt på sykehus fram til 14. april, og han ble pågrepet etter utskrivelsen, forteller Eriksen. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus