Meny

Vraket mot Hamburg

Bjørn Helge Riise, her fra treningsfeltet til Fulham onsdag morgen, spiller ifølge engelske medier ikke kampen mot Hamburger SV i kveld. Nå har han bare fokus på neste seong, sier agnet Tore Pedersen. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Agent Tore Pedersen: - Bjørn Helge Riise ser frem mot neste sesong.

(OSLO (ABC Nyheter): Ifølge engelske medier figurerer ikke Bjørn Helge Riise i Fulham-troppen som skal møte tyske Hamburger SV (HSV) til returmøte i semifinalen i Europa League i kveld.

Agent Tore Pedersen sier Riise nærmest har avsluttet sesongen 2009/10.

- Han har spilt sammenhengende fotball siden januar i fjor og ser nå bare frem mot neste sesong. Sommeren skal brukes godt med blant annet giftemål og ferie, sier Pedersen til ABC Nyheter.

274 minutter

Bjørn Helge Riise ble hentet til Fulham fra Lillestrøm i juli 2009, men har fått begrenset med spilletid i londonklubben denne sesongen. Nordmannen har nærmest kun blitt brukt som «avlastning» under manager Roy Hodgson

Han figurerte blant annet ikke i troppen i bortemøtet med HSV forrige uke, men spilte 90 minutter mot Everton på Goodison Park sist søndag.

Totalt har Riise spilt 274 (10 kamper) av 3.150 mulige minutter i årets Premier League-sesong.

- Høyt nivå

Men agent Pedersen bedyrer at Riise har det fint i London.

- Han har det bra og det foreligger ingen planer om noe som helst av klubbytte eller andre ting.

- Mange mener han har et en svak sesong, men folk flest skjønner ikke hvor høyt nivået er i engelsk fotball, svarer Pedersen til ABC Nyheter før han må haste avgårde for å rekke et fly til London.

Pedersen sitter ringside på Craven Cottage når det skal avgjøres hvilket lag som møter enten Liverpool eller Atletico Madrid i finalen i Europa League.

Finalen spilles på HSH Nordbank Arena 12. mai - hjemmearenaen til kveldens tyske Fulham-motstander, HSV.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus