Meny

Dødsulykke i Østfold

Foto: Svein Engebretsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person omkom og to skal ha blitt hardt skadd da en lastebil og en personbil kolliderte på E18 mellom Hobøl og Spydeberg i Østfold torsdag morgen.

Ulykken skjedde ved 6.30-tiden ved Knapstad, melder NRK.

Flere ambulanser og en luftambulanse ble sendt til stedet. Redningsmannskapene skal ha funnet de to skadde personene utenfor bilene.

– Det satt tre personer i personbilen, mens føreren i lastebilen var alene. En av de tre fra personbilen omkom i ulykken, mens de to andre ble skadd. Føreren av lastebilen ble ikke fysisk skadd, sier operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NTB.

De to skadde mennene ble sendt til Universitetssykehuset Oslo, Ullevål. Sykehuset opplyser at en 22 år gammel mann er til observasjon, og at skaden er uavklart. En 25 år gammel mann har fått skader i hodet og ansiktet. Tilstanden er stabil for dem begge.

Årsaken til ulykken er ikke kjent.

– Det var en frontkollisjon, men utover det vet vi lite om hvordan ulykken skjedde. Ulykkeskommisjonen fra Vegvesenet gjør undersøkelser på stedet, sier Holten.

E18 ble sperret og det oppsto lange køer på stedet. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus