Meny

KrF og Høyre fram på ny måling

Høyre-leder går frem, mens Fremskrittspartiet går tilbake i ny måling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristelig Folkeparti og Høyre er de to eneste av partiene på Stortinget som går fram på en måling som Norstat har laget for Vårt Land.

Kristelig Folkeparti går fram 0,8 prosentpoeng til 5,1 prosent på aprilmålingen. Høyre går fram 0,9 prosentpoeng til 23,1 prosent.

Samtidig går Fremskrittspartiet tilbake 0,3 prosentpoeng til 23,6 prosent og er dermed så vidt større enn Høyre, viser Vårt Lands Norstat-måling.

Ingen av de tre regjeringspartiene har fått økt oppslutning siden mars. Arbeiderpartiet faller 1,3 prosentpoeng til 31,1 prosent. Sosialistisk Venstreparti går tilbake 0,6 prosentpoeng til 5,2 prosent, og Senterpartiet får støtte fra 5,5 prosent av de spurte, uendret fra forrige måned.

Venstre faller 0,2 prosentpoeng til 3,1 prosent på målingen, Rødts oppslutning er uendret på 1,7 prosent, og kategorien «andre» går fram 0,7 prosentpoeng til 1,8 prosent. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus