Storseier til Glimt

Bodø/Glimt herjet med Nybergsund Trysil, vant 5-0 og inntok tabelltoppen i 1.-divisjon på nytt.

Bodø-klubben har vunnet tre og tapt én kamp på fire forsøk denne sesongen. De topper tabellen på bedre målforskjell enn den nyopprykkede Trondheims-klubben Ranheim.

Brasilianeren Thiago Martins sto for de to første scoringene onsdag kveld. Begge gangene var veteranen Runar Berg nest sist på ballen.

2598 tilskuere så at Martins gjorde 2-0 14 minutter ut i 2. omgang. På tampen rant målene inn. Først scoret Mounir Hamoud på straffe etter 83 minutter, og tre minutter senere laget unggutten Anders Konradsen sitt tredje for sesongen. Innbytter Håvard Sakariassen satte inn 5-0 på overtid.

Bortelaget fikk Emil Haucke utvist i det 83. minutt.

I de to andre 1.-divisjonskampene onsdag kveld endte det 0-0 i oppgjørene mellom Follo og Alta og Moss mot Tromsdalen. (©NTB)