Meny

Kvinne (21) funnet død på hotell

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

21 år gammel kvinne fra Tromsø ble onsdag funnet død på Grand Nordic Hotel i Harstad.

Foreløpig står politiet uten spor når det gjelder hva som er dødsårsaken. Teoriene de jobber ut fra er at dødsfallet har en medisinsk årsak, eller at det skyldes sykdom.

- Vi har ingen mistenkeligheter omkring dødsfallet, men vi vil etterforske saken videre for å finne ut hva som faktisk har skjedd, sier politioverbetjent Kåre Rasmussen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Dagbladet.

- Det er altfor tidlig å avslutte livet, men vi har ingen indikasjoner på hva årsaken til dødsfallet kan være. Det vil vi prøve å finne ut gjennom obduksjon.

Kvinnen var student på Høgskolen i Harstad. Ifølge lokalavisen Harstad Tidende vil skolen nå arrangere minnestund for kvinnen i morgen.

- Hun var student på desentralisert vernepleie, og var del av et kull vi har gående i Tromsø, opplyser informasjonsansvarlig Kjetil Nilsen ved Høgskolen i Harstad til avisa.

Onsdag tar kommunens kriseteam hånd om medeelevene.

- Vi har samlet hele kullet for å informere dem, sammen med psykososialt kriseteam. Kommuneoverlege Frode Risdal har ved hjelp av sine medisinske kontakter redegjort om saken overfor medstudentene. De elevene som bodde på samme hotell som den avdøde får tilbud om å flytte til et annet hotell i byen, skriver lokalavisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus