Meny

Ribery utestengt fra mesterligafinalen

Her sørger Franck Ribery for at finalen i Mesterligaen ryker for egen del. Stemplingen av Lyons Lisandro Lopez førte til tre kampers utestengelse for franskmannen. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern Münchens Franck Ribery kommer ikke til å spille mesterligafinalen etter å ha blitt utestengt i tre kamper.

Playmakeren ble sendt av banen med direkte rødt kort i den første semifinalekampen mot franske Lyon, og onsdag offentliggjorde Det europeiske fotballforbundet (UEFA) at han er utestengt i tre kamper etter episoden.

Det var farlig spill som førte til at Ribery fikk det røde kortet i den første kampen mot Lyon. Ribery kom inn med strak fot og plantet den i ankelen til Lisandro Lopez og en velplassert dommer, Roberto Rosetti, dro resolutt opp det røde kortet.

Franske Ribery spilte naturligvis da heller ikke i onsdagens returkamp hvor Bayern München vant 3-0 og avanserte til finalen med 4-0 sammenlagt.

Nå har Bayern München tre dager på seg til å anke avgjørelsen fra UEFA.

Bayern München er finaleklar i mesterligaen etter onsdagens kamp og skal møte enten Barcelona eller Inter i Madrid 22. mai.

De to gigantene møtes på Camp Nou i kveld og Inter har 3-1 å gå på fra første møtet i Italia.

Les også: Mourinho: - Barcelona er besatt

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus