Meny

Skal samarbeide med Charlton

Liverpools manager Rafa Benitez har signert den lovende Charltonspilleren Jonjo Shelvey. (Foto. Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool signerte unggutt og vil for fremtiden samarbeide med Charlton om talenter.

(ABC Nyheter): Liverpool bekrefter i dag at Charltons unge stjerneskudd Jonjo Shelvey er klar for Premier League-klubben.

Under forhandlingene rundt 18-åringens overgang har også partene sett nærmere på mulighetene for et utvidet samarbeid mellom de to klubbene.

Både Liverpool og Charlton håper nå at overgangen til Shelvey kan være den første som sikrer «fri flyt» av spillere mellom London og Liverpool.

Shelvey har bestått den medisinske testen, han har også kommet til enighet med Liverpool om sine personlige betingelser.

Liverpool betaler i utgangspunktet £ 1,7 millioner (ca. 15 millioner NOK) for Shelvey, men i avtalen med Charlton ligger det også føringer om ytterligere kompensasjon basert på midtbanespillerens antall kamper både i Premier League - og landslagssammenheng.

Shelvey anses som et megatalent og er den yngste spilleren som noen gang har spilt ligafotball for Charlton. Han var 16 år og 59 dager da han debuterte for klubben mot Barnsley i april 2008.

Han er også den yngste spilleren som har scoret for londonklubben, mot Norwich 3. januar i fjor.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus