Meny

Sensasjonelt Federer-tap

Sveitsiske Roger Federer tapte sensasjonelt for latvieren Ernests Gulbis i Roma Masters i tennis tirsdag. (Foto: Giampiero Sposito, Reuters/Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verdensener sveitseren Roger Federer forsvant overraskende ut av Roma Masters tirsdag. Latvieren Ernests Gulbis vant 2-6, 6-1, 7-5.

– Jeg klarte ikke å spille i det tempoet jeg ville. Serven var heller ikke god nok i denne kampen. Det var utgjort, men jeg klarte ikke å få førsteserven min til å sitte. Det var rett og slett en frustrerende kamp, forklarte Federer etter nederlaget.

Etter å ha vunnet det første settet greit begynte Federer å slite mot den 21 år gamle Gulbis. Federer reddet seks matchballer i det siste settet før sensasjonen var et faktum i denne andrerundekampen.

Gulbis, ranket på 40.-plass i verden, viste liten respekt for verdenseneren, og han utnyttet mesterlig alle de feilene Federer gjorde i andre- og tredje sett.

I tredje og siste settet klarte Gulbis å bryte Federers serve i femte game, men sveitseren slo tilbake før Gulbis vant den mest minneverdige kampen med 7-5 i avgjørende sett. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus